OMD er det ene af to mediebureaunetværk i Omnicom Media Group.  Vi leverer totale løsninger fra kommunikationsstrategi over medieplanlægning og medieindkøb, digital eksekvering og content-udvikling, til opfølgning og effektdokumentation. Baseret på forbrugerindsigter og kreative idéer skaber vi dynamiske kommunikationsløsninger, der når ud til målgruppen på det rigtige tidspunkt og i den rigtige kontekst, og dermed bidrager vi til opnåelse af virksomhedernes forretningsmål.

Dette arbejde har gjort os til et af Danmarks førende mediebureauer. Vi er 15 gange blevet kåret som Danmarks bedste mediebureau og har senest vundet priser ved blandt andet Advertising Effectiveness Award og Cannes Lions Festival.

PHD er mediebureauet, der arbejder målrettet med nytænkning inden for marketing- og medierådgivning. Vores omdrejningspunkt er den indsigtsbaserede og datadrevne rådgivning. Vi sætter en ære i at skabe innovative løsninger lige fra udarbejdelse af kommunikationsstrategi til implementering og effektmåling.

Med udgangspunkt i vores kunders forretningsmål arbejder vi efter devisen ’Finding A Better Way’. Dette er PHD blevet hædret for utallige gange, og vi har meget lange samarbejdsrelationer med nogle af landets dygtigste og mest udfordrende annoncører.