Resolution er en af Omnicom Media Groups specialistenheder inden for digital markedsføring. Vi har fokus på at skabe forretningsmæssige resultater igennem digital markedsføring. I Resolution arbejder vi således med at identificere, eksponere og konvertere forbrugere digitalt. Inden for paletten af Resolutions mange digitale specialkompetencer hjælper vi især vores kunder med organisk search, søgeordsannoncering og indkøb af eksponeringer i realtid.

På Resolutions blog Trickle.dk behandler vi hver uge udviklingen inden for markedsføring på de digitale medier.

Annalect er en specialistenhed, der indsamler, strukturerer og bearbejder data, med henblik på at udvikle databaserede indsigter og marketingsstrategier.

Annalect ejer ikke teknologi, men indgår licensaftaler med en vifte af partnere for hele tiden at kunne bringe de nyeste og bedste løsninger i anvendelse, som skaber mest værdi og konkurrencekraft for annoncørerne.

Annalect sælger altså ikke præfabrikerede standardløsninger, men sammensætter den kombination af dataflow, teknologier og aktiveringsstrategier, der giver bedst mening for den enkelte annoncør.

Annalect udvikler indsigter, strategier og algoritmer, der via en Data Management Platform sætter virksomheder i stand til at optimere kontakten og kommunikationen til deres målgrupper i realtid.

Formålet med Annalects arbejde er altid at skabe forretningsmæssig fremdrift, også ved hjælp af de beslutningsparametre, der i mange virksomheder har ligget uden for marketingafdelingens ansvarsområder.