Stillingsbetegnelser: OMD søger Media Planner

Vil du være med til at styrke en række brands gennem deres synlighed i medierne, er du måske vores nye Media Planner. OMD Denmark søger en ildsjæl med forbrugerindsigt og forretningsforståelse, som brænder for medier – både de digitale og analoge.

Jobbet
Som Media Planner får du ansvaret for en alsidig kundeportefølje bestående af brands fra forskellige brancher. Din opgave er at rådgive kunderne om deres tilstedeværelse i media baseret på din egen planlægning og optimering i forhold til de aktuelle problemstillinger. Med afsæt i bl.a. kundernes målsætninger, marked og målgruppe bliver din opgave at fastlægge nødvendige investeringsniveauer, vælge mediagrupper og enkeltmedier og dermed udarbejde medieplaner for dine kunder.

Din profil
Vi søger en motiveret medarbejder, som kan varetage rådgivning, planlægning og eksekvering inden for både digitale og analoge medier. Vi forestiller os, at:

  • du brænder for at arbejde med medier og marketing.
  • du har en lang videregående uddannelse (fx Cand. Merc. EMF el. MCM) eller har 1-2 års erfaring fra et mediebureau eller et mediehus. Du må gerne være nyuddannet.
  • du har økonomisk forståelse, flair for tal og er logisk tænkende.
  • du er præcis i din kommunikation og begår dig ubesværet på engelsk i såvel skrift som tale.
  • du har respekt for detaljer og deadlines og sætter god service i højsædet.
  • du brænder for projektledelse, hvor du styrer alle interessenter i den rigtige retning og i sidste ende leverer et produkt, der øger kundens indtjening.
  • du arbejder bedst i teams, hvor beslutninger tages efter dialog med senioransatte og faglige specialister.
  • det er vigtigt for dig at følge din rådgivning helt til dørs.
  • du har et stærkt fagligt og personligt engagement, og du er overbevisende i præsentation, diskussion og forhandling.
  • du har et godt og smittende humør.

Vi stiller en oplæringsperiode til rådighed, hvor OMD’s kompetencer inden for både medie- og kommunikationsanalyse fokuserer på at give dig den nyeste viden inden for medier og kommunikationseffekt. Samtidig vil du indgå i et kundeteam, der oplærer dig i kunderådgivning og -service, sådan som vi brænder for det på OMD. Efter endt oplæring vil du kunne sammensætte kampagner, som udnytter alle mediegruppers styrker til fordel for din kundeportefølje.

Hvis du har lyst til stort ansvar og mange udfordringer, tilbyder vi et stærkt, fagligt miljø med fokus på din udvikling, hvor du gennem et tæt samarbejde med mange dygtige kollegaer vil udfordres løbende.

OMD Denmark
OMD rådgiver hver dag et stort udsnit af Danmarks annoncører om media- og marketingproblemstillinger. Vores kundeportefølje strækker sig fra internationale megabrands til store og mellemstore, danske brands.  Vi er et af Danmarks førende media- og marketingbureauer, hvilket vi tilskriver vores dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er alle yderst ambitiøse mennesker, som brænder for at levere høj kvalitet og professionelle rådgivningsprodukter til vore kunder. Vi er en harmonisk arbejdsplads; vi arbejder i et stærkt fagligt og dynamisk miljø, hvor vi værdsætter at have det sjovt og hjælpe hinanden.

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Kontaktdirektør, Annette Bramsen på annette.bramsen@omd.com eller tlf. 26 24 40 46. Send din ansøgning så hurtigt som muligt, dog senest den 15. maj 2017 . Vi gennemfører interviews løbende, og vi forbeholder os ret til at fjerne stillingsopslaget inden ansøgningsfristen, såfremt vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 15.05.2017

Søg stillingen