Bo Damgaard udnævnes til administrerende direktør for OMD i Danmark
18.03.2014

Dorthe Bjerregaard-Knudsen fratræder den 10. april sin stilling som administrerende direktør for OMD i Danmark, for i stedet at tiltræde som Koncerndirektør i JP/Politikens Hus.

Dorthe har været ansat i Omnicom Media Group siden 2002. Hovedparten af perioden var hun direktør for virksomhedens analyseafdeling InsightGroup, og siden 2012 har hun haft rollen som administrerende direktør for OMD.

Dorthe Bjerregaard-Knudsen udtaler:

”Jeg har haft 12 fantastisk spændende år i Omnicom Media Group fyldt med udvikling og muligheder. Jeg har ikke mindst nydt samarbejdet med mine mange dygtige kollegaer, og den stærke faglighed stedet repræsenterer. Det har været med til at forme mig, og det tager jeg stolt med videre i mit virke.”

Peter Gottfredsen, som er nordisk direktør for Omnicom Media Group og bestyrelsesformand i OMD Danmark, udtaler:

”Vi har haft mange år, og en masse succes sammen, men nu har Dorthe altså fået mulighed for at starte et nyt spændende kapitel i sin karriere. Vi er meget taknemmelige for Dorthes store bidrag til vores fremgang gennem årene, og vi ønsker hende alt mulig held og lykke med de nye udfordringer.”

Den nye administrerende direktør for OMD bliver Bo Damgaard. Bo er 36 år og har været ansat hos OMD siden 2011, senest som ’Head of Digital’ med ansvar for bureauets digitale kompetenceudvikling og organisation. Før ansættelsen hos OMD har han været kundeansvarlig hos flere digitale bureauer, bl.a. Wunderman og Hello Group.

Bo Damgaard udtaler:

”For mig er det et drømmejob at skulle overtage ansvaret for OMD. Jeg har allerede fejret mange triumfer sammen med mine dygtige kollegaer, og jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode samarbejde. Vores fokus har været at bidrage mest muligt til at sikre vores kunder succes med deres forretning, og sådan vil det også være fremover.”

Peter Gottfredsen udtaler:

”Vi er heldige, at vi har rigtig mange kompetente ledere på OMD, og en yderst kvalificeret kandidat til at overtage rollen som administrerende direktør. Bo er en af de mest erfarne digitale marketingfolk i Danmark, og han er en virkelig dygtig, afholdt og respekteret kollega. Jeg kan ikke forestille mig en bedre direktør, og jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde.”

 

Eventuelle spørgsmål rettes til:
Dorthe Bjerregaard-Knudsen, Bo Damgaard eller Peter Gottfredsen
Tlf. 38 14 56 00